A venit momentul să alungăm monstrul ascuns sub patul intoleranței
Cea mai mare provocare a secolului 21 este să reușim să ne satisfacem poftele și, în
același
timp, să ne protejăm sănătatea. Suntem îngropați în chimicale și parcă gustul nu mai
e
prioritar atunci când ne hrănim dorințele, mai ales când la mijloc sunt copiii
noștri
sau
oamenii dragi din viața noastră.
Problema este că de multe ori, sănătatea nu este deloc gustoasă. De la ciocolata
îndulcită
artificial cu arome care ne fac să ne strâmbăm din nas sau deserturile acelea atât
de
acre
de ni se scutură toată pielea de pe noi, le cunoaștem pe toate.
Diabeticii știu foarte bine despre ce este vorba, iar mai nou, și copiii noștri pe
care
încercăm să îi protejăm cu prețul plăcerii degustării unui dulce fantastic. Iar de
persoanele intolerante la gluten nici nu mai vorbim. Pentru ele, gustos și sănătos
nu
nimeresc foarte des în aceeași propoziție.